Facebook pixel

Önéletrajz készítő

Hibaüzenet

Hibaüzenet magyarázat.

×
Személyes adatok

Például: "9024 Győr, Szent Imre út 2."

Például: "Győr, 2001.02.03."

Például: "+36 70 123 4567"

Profilkép
Kép kiválasztása...

Támogatott formátum: JPG, PNG. Maximális fájlméret: 2 MB. Figyelem: a kép feltöltéskor (sablontól függően) négyzet, vagy kör alakúra lesz megvágva.

Magamról
Tanulmányok és képesítések
Kérlek a tanulmányaidat úgy tüntesd fel, hogy a legfrissebb kerüljön elsőként rögzítésre, így a legmagasabb végzettség kerül majd az első helyre az önéletrajzodban. A sorrend a későbbiekben nem változtatható.

Például: "Soproni Egyetem – Erdőmérnöki Kar"

Például: "Mérnök informatikus"

Például: "Diplomamunka címe: ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer bevezetése a Vegyipari Gyár Kft.-nél"

× Tanulmány törlése
+ Új tanulmány hozzáadása
Munkatapasztalat
Munkatapasztalataidnál a legfrissebbet rögzítsd először, így az kerül majd az első helyre az önéletrajzodban. A sorrend később nem változtatható.
Pályakezdő/frissdiplomás vagyok

Például: "Egyedi marketing kampányok tervezése és kivitelezése, melyek a cég új termékeinek a sikeréhez járultak hozzá. Online arculat frissítése, jelentős SEO aktivitással, amely 54%-kal növelte a látogatók számát."

× Munkahely törlése
+ Új Munkahely hozzáadása
Nyelvismeret

Például: "Angol (egyesével adja meg a nyelveket)"

× Nyelvismeret törlése
+ Új nyelv hozzáadása
Ismeretek, készségek

Például: "Jogosítvány, Word és Excel ismeretek"

Sablon szerkesztő
Tervezd meg önéletrajzodat! A szerkesztőben kiválaszthatod önéletrajzod fejlécet, oldalstílusát és a színvilágát. A nyilak ( < > ) segítségével navigálhatsz a fejléc- és oldalsablonok között.